Recent Posts by dietg

Subscribe to Recent Posts by dietg 4 posts found

posted almost 5 years ago
dietg 4 posts

Forum: Instiki – Topic: Bugs

Your page is a good example for what I wanted to say. The content text is large (even larger than on this page, I believe), in contrast to the table of contents text which is rather “normal” size, similar to how most Web pages out there would show up in my browser. I would expect, that Instiki does not enlarge the content text by default, but leave it to the page designer to tune the font size, if (s)he thinks it’s needed.

 
posted almost 5 years ago
dietg 4 posts

Forum: Instiki – Topic: Bugs

I installed the latest development version, and the bug with the schema is gone indeed. Thanks! The content is also migrated with some hand-work… A nice Import feature would be really helpful. Any plans?

Now I’m struggling with something else: The (normal) text of my Web is displayed in a rather large font. Much larger than it is displayed for example on the “Edit Web” page. I see font-size: 1em in instiki.css, which looks fine to me, so I can’t explain it. I’d like to have a “normal” font size, so I’m tweaking the style sheet, defining a proper font-size for my Web on body, but then the Edit Web page’s font gets too small…

Q: what do I need to do to get Instiki chosing a normal font size for my Web by default?

Thanks again for good hints.

 
posted almost 5 years ago
dietg 4 posts

Forum: Instiki – Topic: Bugs

Another issue: after installing a new version if Instiki I wanted to import the extisting content from the old installation. There’s a nice feature to export content, but I could not find an import feature. Is there one?

Thanks in advance for good hints!

 
posted almost 5 years ago
dietg 4 posts

Forum: Instiki – Topic: Bugs

Hi, I’m trying out Instiki 0.19.3 on Mac OS X Snow Leopard and am running into an issue when publishing a Web. On each page (at the top) I get displayed:

<style type='text/css'>.newWikiWord { background-color: white; font-style: italic; }</style>

in the Browser. This is apparently caused by a line:

&lt;style type='text/css'&gt;.newWikiWord { background-color: white; font-style: italic; }&lt;/style&gt;

placed in the HTML source. Any ideas how to fix that?